Poederlee en Herenthout maakten er een vinnige wedstrijd van. Poederlee kon op het einde van elke helft scoren. De bezoekers mochten uiteindelijk het verlies 'op eigen buik schrijven'. De Stoeters beloven alvast revanche volgende week tegen Bouwel.

Poederlee kreeg in de eerste helft de beste kans via Wim Wilryckx maar Glen Geysen pakte prima. Een vrijschop van Nico Van Dijck ketste tegen de paal.

Voor de rust kregen de Stoeters nog de betere kansen maar Yannick Janssens miste eerst en vond kort daarna doelman Joris Claessen op zijn weg. Net voor de rust maakte Van Ende een overtreding. De vrijschop werd door thuisspeler Nick Buck prima binnengekopt.

De bezoekers gingen na de rust op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Een heerlijke aanval met persoonlijke actie werd prima afgerond door Yannick Janssens. De bezoekers gingen op zoek naar meer maar kregen net voor affluiten het deksel op de neus. Nico Van Dijck scoorde de 2-1.